youtube problem

Place for your regular questions about forum work and troubleshooting.

youtube problem

Postby innuendo » 31 Jul 2014, 15:35

since youtube thread is locked i opened this new one. i have a problem posting links from youtube. i copy/paste the link on the forum, mark it and press youtube button and it shows like this


can someone (jim?) please help me, it USED TO BE ok before and i'm not doing anything different now.
I watched as fear took the old men's gaze
Hopes of the young in troubled graves
'I see no day' I heard him say
So grey is the face of every mortal
User avatar
innuendo
 
Posts: 1864
Joined: 13 Mar 2010, 01:25
Location: Kickback City

Re: youtube problem

Postby JimLED » 31 Jul 2014, 18:16

Hi Kruno,

Sure, you need to cut off the 's' in the "https" part of the link. Welcome back! :)
Every gun makes its own tune.. Image
After a meal there's nothing like a good cigar.
User avatar
JimLED
 
Posts: 1848
Joined: 11 Mar 2010, 23:08
Location: UKRAINE

Re: youtube problem

Postby innuendo » 31 Jul 2014, 22:19

thanks jim. i wasn't really away, but i'm gonna be more often here now like back in the day when loose talk started.
I watched as fear took the old men's gaze
Hopes of the young in troubled graves
'I see no day' I heard him say
So grey is the face of every mortal
User avatar
innuendo
 
Posts: 1864
Joined: 13 Mar 2010, 01:25
Location: Kickback City


Return to F.A.Q & Troubleshooting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron